Sommersalat
Udskriv
for
Kyllingefileterne krydres med paprika, salt og peber og steges.

Pitabrødene skæres i små stykker, pensles med olie og drysses med groft salt. Læg brødene på bagepapir på en bageplade og bag dem sprøde i ovnen ved 200° i 10-15 min.

Iceberg salaten snittes og kommes i en skål.

Rød peber i strimler, agurk i tern, cherrytomater i kvarte samt æbler i tynne skiver fordeles oven på salaten.

De bagte pitatern kommes i en skål for sig.

Rist pinjekernerne gyldne, og drys dem hen over salaten.

Skær så feta osten i tern og drys også disse over salaten.

Skær kyllingerne i strimler, fordel dem på tallerkenerne, og drys med sesamfrø.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
3 stk. Kyllingefileter
4 stk. Pitabrød, grove
0,5 stk. Iceberg salat,
1 stk. Peberfrugt, rød
0,5 stk. Agurk,
1 stk. Æble
250 g Cherry tomater
100 g Pinjekerner
1 spsk Sesamfrø
150 g Feta, i tern
Olie
Salt
Paprika
Peber