Æggekage med pølser
Udskriv
for
Lad smørret gyldne i en pande. Tilsæt kartofler og løg, og steg blandingen i ca. 5 min.

Kom pølserne i, og steg dem med i ca. 3 min.

Rør majsstivelse sammen med piskefløde og vand.

Pisk æg, persille, salt og peber i.

Hæld æggeblandingen over kartoflerne, og skub i begyndelsen forsigtigt i æggemassen.

Steg æggekagen ca. 25 min. ved meget svag varme. Hold evt. lidt på varmen ved at lægge et wok låg over.

Server den i panden med rødbeder som tilbehør.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
1,5 tsk Marizena
1,5 dl Piskefløde
1,5 dl Vand
9 stk. Æg
1,5 tsk Salt, Groft
Peber, Friskkværnet
40 g Margarine/smør,
500 g Kartofler, i 1cm store tern
2 stk. Løg, hakket i små tern
300 g Pølser, i skiver
1 stk. Rødbeder, Friske - eller syltede
Persille