Cremet fiskeret
Udskriv
for
Start med tilberedning af risene som anvist på posen.

Rødspætterne bukkes til halve og lægges taglagt i et ovnfast fad og drysses med salt og peber. Hvidvin eller bouillon tilsættes. Derefter sættes fadet i en 220° varm ovn i 5-7 minutter.

Imens svitses gulerødder og porrer i lidt smør eller olie, uden at det tager farve.
Flødeost og væden fra fiskefadet tilsættes.

Når osten er smeltet, koges saucen igennem og hældes over fisken.

Fadet sættes tilbage i ovnen i 10 minutter, til fisken er fast.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
500 g Rødspætter, eller anden fisk
1,5 dl Hvidvin, eller boullion
Salt og peber
0,75 stk. Porre, i ringe
4 stk. Gulerødder, store, groft revne
1 pakker Flødeost, naturel
4 dl Ris,