Fondue
Udskriv
for
Kartoflerne skrældes og skæres i pomfrittes stave. Stavene kommes i en klar pose med salt og lidt olie som vendes godt og grundigt endtil stavene er smurt godt ind i olien. Stavene fordeles på et stykke bagepapir på en bage plade og stilles i ovnene ved 200 grader i ca. 25 min.

Skær alle ingridienser ud så de passer til fondue pindene.

Hæld olien i op i fundue gryden og opvarm den til mellem 180 og 200 grader.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
1000 g Kartofler
8 dl Raps olie, til fonduen
Salt, havsalt
150 g Oksekød, i stykker
1 dåser Cocktail pølser,
Dill dipp,
2,5 dl Creme frace,
150 g Bacon,
150 g Champion,
1 stk. Salat, Iceberg
2,5 stk. Agurk,
150 g Cherry tomater,