for
|
Kartoflerne skrældes og skæres i pomfrittes stave. Stavene kommes i en klar pose med salt og lidt olie som vendes godt og grundigt endtil stavene er smurt godt ind i olien. Stavene fordeles på et stykke bagepapir på en bage plade og stilles i ovnene ved 200 grader i ca. 25 min.
Skær alle ingridienser ud så de passer til fondue pindene.
Hæld olien i op i fundue gryden og opvarm den til mellem 180 og 200 grader. |
|
|
 |
| Arbejdstid |
Antal personer | Samlet tid |
1000 g Kartofler |
8 dl Raps olie, til fonduen |
Salt, havsalt |
150 g Oksekød, i stykker |
1 dåser Cocktail pølser, |
Dill dipp, |
2,5 dl Creme frace, |
150 g Bacon, |
150 g Champion, |
1 stk. Salat, Iceberg |
2,5 stk. Agurk, |
150 g Cherry tomater, |
|
|
|