Kyllingeret med peberfrugter
Udskriv
for
Sæt risene til at koge.

Skær rødløgene i smalle både og peberfrugten i små tern.

Skær kyllingekødet i strimler og svits det ca. 1 minut i margarine. Tag kødet op.

Svits grøntsagerne i ca. 1 min.

Mel og flødeost røres sammen i en skål.
Tilsæt vand lidt efter lidt.
Hæld jævningen i panden sammen med grøntsagerne og bring retten i kog under omrøring.

Kom kødet tilbage i panden, og tilsæt paprika, salt og peber.
Kog retten ved svag varme under låg ca. 3-5 minutter.

Serveres med ris eller bulgur.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
400 g Kyllingefilet
1 stk. Peberfrugt, i små tern
2 stk. Rødløg, i smalle både
200 g Flødeost med urter, Pikant ost
2 spsk Mel
2 tsk Paprika
Salt & peber
5 dl Vand
250 g Ris, alternativt bulgur