Svinemørbrad i rosmarinsovs
for
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kog risene efter anvisningen.
Skær mørbrad i ca. 2 cm tykke bøffer. Bank dem let med håndroden. Brun hurtigt bøfferne på begge sider. Krydr med salt og peber. Tag kødet af panden.
Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Varm smør og olie på en pande. Rist champignonerne i fedtstoffet. Tag champignonerne op.
Rør maizena med yoghurt. Hæld det på panden samme med sherry, grøntsagsbouillon og rosmarin. Lad saucen simrer et par minutter. Smag til med salt og peber.
Læg kød og champignoner tilbage på panden. Varm det forsigtigt i saucen.
Karakter
Bedømmelser
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Arbejdstid
Antal personer
Samlet tid
Ingridienser
300 g Svinemørbrad
250 g Champignon
200 g Yoghurt, Drænet
1,5 spsk Majsstivelse
1 dl Sherry
1,5 dl Grøntsagsbouillon
1 spsk Rosmarin, frisk
2 dl Ris