for
|
Baconen skæres i tynde strimler. Løgene pilles og hakkes fint. Guleroden skrabes, skylles og skæres ligeledes i små terninger. Blegsellerien pudses af, skylles og skæres i tynde skiver. Persillen skylles, dryppes tør og hakkes fint.
2 spsk. olie varmes på en stor pande, og det hakkede kød brunes let under omrøring. Baconstrimler og løg tilsættes, og alt steges videre i 3 minutter.
Gulerodsterningerne, selleriskiver, persille, tomatporé, bouillon, vin, laurbærblad, salt, peber og sukker vendes i. Sausen bringes i kog og koges derefter i 30 minutter.
Spaghettien koges efter anvisningen på pakken. |
|
|
 |
| Arbejdstid |
Antal personer | Samlet tid |
125 g Bacon |
2 stk. Løg, |
1 stk. Gulerod, |
2 stilke Blegselleri, |
1 bundt Persille, |
3 spsk Olivenolie, |
400 g Hakket kød, Gerne blandet flæsk / kalv / okse |
2 spsk Tomatpuré, Koncentreret |
2,5 dl Bouillion, fra en halv bouillonterning |
1,5 dl Hvidvin |
1 stk. Laurbærblade |
Salt |
Friskkværnet pebber |
Sukker, 1 nip |
500 g Spaghetti, |
|
|
|