Spaghetti med sauce bolognese
Udskriv
for
Baconen skæres i tynde strimler. Løgene pilles og hakkes fint. Guleroden skrabes, skylles og skæres ligeledes i små terninger. Blegsellerien pudses af, skylles og skæres i tynde skiver. Persillen skylles, dryppes tør og hakkes fint.

2 spsk. olie varmes på en stor pande, og det hakkede kød brunes let under omrøring. Baconstrimler og løg tilsættes, og alt steges videre i 3 minutter.

Gulerodsterningerne, selleriskiver, persille, tomatporé, bouillon, vin, laurbærblad, salt, peber og sukker vendes i. Sausen bringes i kog og koges derefter i 30 minutter.

Spaghettien koges efter anvisningen på pakken.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
125 g Bacon
2 stk. Løg,
1 stk. Gulerod,
2 stilke Blegselleri,
1 bundt Persille,
3 spsk Olivenolie,
400 g Hakket kød, Gerne blandet flæsk / kalv / okse
2 spsk Tomatpuré, Koncentreret
2,5 dl Bouillion, fra en halv bouillonterning
1,5 dl Hvidvin
1 stk. Laurbærblade
Salt
Friskkværnet pebber
Sukker, 1 nip
500 g Spaghetti,