Kylling i cola
Udskriv
for
Hvis du laver retten på grill, skal du starte med at brune kalkunbrystet i 5 min på hver side.
Ved brug af kyllingefileter skal der ikke brunes.

Barbeque-saucen røres sammen af cola, ketchup, frisk reven ingefær, tabasco, salt og peber.
Hæld saucen i en folie-bakke og læg kødet ned i den. Drys med masser af sesamfrø.

Steges på grill (alternativt i ovn) i 45 - 60 minutter ved 200 grader. Det er meningen at saucen koger så meget ind, at den bliver tyk og BBQ-agtig. Den på ikke tørre helt ind, så check den jævnligt i den sidste periode. Brug evt. et stegetermometer og tag kødet væk fra grillen når kødets centertemperatur er 85 grader.

Serveres med pasta og en salat med tomater, agurk og hvad man ellers har liggende.

Kødet skæres i skiver.

BBQ saucen kan anvendes til både kødet og pastaen.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
6 stk. Kylingfilet, eller et kalkunbryst
4 dl Cola,
4 dl Ketchup,
2 spsk Ingefær, Friskrevet
1 tsk Tabasco,
Salt,
Peber,
Sesamfrø,
500 g Pasta, evt. frisk
200 g Iceberg salat
150 g Tomater
150 g Agurk