Linsesuppe
Udskriv
for
Linserne skylles og koges i letsaltet vand. Vandet sies fra.

Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Skyl og hak persillen. Løgene pilles og hakkes. Selleri skæres i tern. De soltørrede tomager hakkes.

Opløs bouillonterningen i vandet og læg de forkogte linser, grøntsager, bønner, tomatpure, soltørrede tomater og de hakkede tomater i gryden. Lad det småkoge i 30 min.

Når gryden tages af blusset, smages suppen til med salt og peber.

Spis lidt godt groft brød til.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
170 g Linser, røde
170 g Gulerødder,
135 g Knoldselleri,
4,5 tsk Persille, gerne bredbladet.
1 l Grøntsagsbouillon
1 dåser Hakkede tomater
1 dåser Tomatpure
1 stk. Løg, lille
0,5 glas Soltørrede tomater, olien hældes fra
1 dåser Kidney bønner, evt. med chilli
Brød, Groft