for
|
Linserne skylles og koges i letsaltet vand. Vandet sies fra.
Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Skyl og hak persillen. Løgene pilles og hakkes. Selleri skæres i tern. De soltørrede tomager hakkes.
Opløs bouillonterningen i vandet og læg de forkogte linser, grøntsager, bønner, tomatpure, soltørrede tomater og de hakkede tomater i gryden. Lad det småkoge i 30 min.
Når gryden tages af blusset, smages suppen til med salt og peber.
Spis lidt godt groft brød til. |
|
|
 |
| Arbejdstid |
Antal personer | Samlet tid |
170 g Linser, røde |
170 g Gulerødder, |
135 g Knoldselleri, |
4,5 tsk Persille, gerne bredbladet. |
1 l Grøntsagsbouillon |
1 dåser Hakkede tomater |
1 dåser Tomatpure |
1 stk. Løg, lille |
0,5 glas Soltørrede tomater, olien hældes fra |
1 dåser Kidney bønner, evt. med chilli |
Brød, Groft |
|
|
|