Blomkålssuppe med bacon
Udskriv
for
Lad olien blive godt varm. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt bouillon og bring suppen i kog. Kom blomkålsbuketterne i suppen og kog dem i ca. 3 min. Tilsæt ærterne og kog dem med i ca. 2 min. Tilsæt salt og peber.

Rist baconen sprød på en tør pande og læg den efterfølgende på fedtsugende papir.

Rør æggeblommer og fløde sammen i en skål. Tag suppen af varmen og rør forsigtigt flødeblandingen i suppen.

Servér suppen med ristet bacon, hakket persille og baguette.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
1 spsk Olivenolie
2 stk. Løg, grofthakkede
1 l Grøntsagsbouillon
1 stk. Blomkål, i HELT små buketter
250 g Ærter
1 tsk Salt, groft
Peber, friskkværnet
2 stk. Æggeblommer, pasteuriserede
0,5 dl Piskefløde
1 dl Persille, grofthakket, eller evt. skovsyre
300 g Bacon, i tern
Baguette