Pulled pork med coleslaw
Udskriv
for
Pulled pork:
Aftenen før afpudses kødet let og eventuelle sener og fedtansamlinger fjernes. Ruben blandes sammen, kødet grubbes med Dry rub, og ligges i en pose eller vita-vrap sammen med den overskydende Dry rub og stilles i køleskabet til næste morgen.

BBQ sauce:
BBQ saucen kan med fordel laves aftenen før, så får den lov til at trække og blive endnu bedre. Tag alle ingredienser og blend dem med en stavblender. Pres hvidløg med hvidløgspresser.

Dagen efter ca. 10-12 timer før servering sættes kødet i ovnen og ovnen sættes på 100 grader. Kødet kan også steges på grillen ved indirekte varme hele perioden eller eventuelt den sidste halvdel for at give lidt mere smag. Den sidste time må temperaturen godt hæves helt op til 200 grader. Når center temperaturen er 93 grader er kødet færdigt.

Hvis BBQ saucen laves dagen før tages den ud af køleskabet nogle timer inden servering, så den ikke er for kold.

Coleslaw:
Snit hvidkålen fint. Riv gulerødderne på rivejern. Bland kål og gulerod sammen.

Rør marinaden sammen og bland det med kål og gulerødder, eventuelt i en stor plasticpose.
Lad det trække i ca. 60 min. I køleskab.

Rør coleslawdressingen sammen. Frahæld marinaden fra kålblandingen
Kom coleslawdressingen i kålblandingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.

Inden servering trækkes kødet fra hinanden med to gafler.

BBQ saucen serveres i en skål, som gæsterne kan dryppe på den Pulled pork kødet.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
2400 g Nakkefilet
-- Pulled Pork Dry Rub --
5 spsk Salt
3 spsk Sukker
3 spsk Paprika
2 spsk BBQ kryderi
0,5 spsk Cayennepeber
1 spsk Chilipulver, mild
0,5 spsk Spidskommen
-- BBQ sause --
0,5 dl Olivenolie
2 dl Tomatketchup
2 spsk Brun farin
2 spsk Soya
1 tsk Cayennepeber
2 fed Hvidløg, store
Salt
Peber
Chili
-- Coleslaw --
1 kg Hvidkålshoved
500 g Gulerødder
-- Marinade --
1 spsk Honning
1 spsk Dijonsennep
1 dl Æblecidereddike
3 tsk Sellerisalt
2 spsk Sukker
1 tsk Spidskommen, stødt
Peber, friskkværnet
-- Dressing --
2 dl Creme fraiche, 18%
2,5 dl Mayonnaise
Salt
Peber
3 tsk Sukker
24 stk. Burgerboller, grove