Grillet mørbrad svøbt i bacon med nye kartofler og ærter
Udskriv
for
Krydr kødet med salt og peber og sno baconskiverne omkring. Grill kødet indirekte i ca. 30 min. Vend det et par gange.

Skrub kartoflerne, og skær de største i mindre stykker. Kog dem møre i letsaltet vand.

Lav en dressing/sovs ved at røre cremefraichen sammen med skyllet purløg og dild og smag den til med salt og peber.

Bælg ærterne og lad evt. nogle af dem sidde i bælgen. Bland de afkølede kartofler med ærter og masser af dild.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
1 stk. Svinemørbrad
Salt
Peber
750 g Kartofler, nye, skrubbede
500 g Ærter, i bælg
1 bundt Dild
2 dl Creme fraiche
1 bundt Purløg