Grillet mørbrad svøbt i bacon med nye kartofler og ærter
for
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Krydr kødet med salt og peber og sno baconskiverne omkring. Grill kødet indirekte i ca. 30 min. Vend det et par gange.
Skrub kartoflerne, og skær de største i mindre stykker. Kog dem møre i letsaltet vand.
Lav en dressing/sovs ved at røre cremefraichen sammen med skyllet purløg og dild og smag den til med salt og peber.
Bælg ærterne og lad evt. nogle af dem sidde i bælgen. Bland de afkølede kartofler med ærter og masser af dild.
Karakter
Bedømmelser
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Arbejdstid
Antal personer
Samlet tid
Ingridienser
1 stk. Svinemørbrad
Salt
Peber
750 g Kartofler, nye, skrubbede
500 g Ærter, i bælg
1 bundt Dild
2 dl Creme fraiche
1 bundt Purløg