Fiskegryde med grønsager i stegeso
Udskriv
for
Dryp fiskefileterne med citronsaft. Lad dem stå koldt, mens grønsagerne gøres i stand.

Skær gulerødderne i aflange tynde 5 cm lange stykker og del blomkålen i buketter. Porrerne skæres ud i tynde ringe.

Læg gulerødder og porre i bunden af stegesoen. Hæld vand tilsat salt og tabasco ved så det dækker grøntsagerne. Læg dernæst fiskene over. Slut af med blomkålene øverst.

Lad retten mørne under låg i ca. 45 minutter ved 220 grader.

Til retten laves en kartoffelmos.
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem godt møre i en tykbundet gryde i vand uden salt, ca. 20 min. Hæld vandet fra kartoflerne, og damp dem helt tørre. Mos kartoflerne med kartoffelstøder eller elpisker, og tilsæt mælken lidt efter lidt under stadig piskning. Tilsæt smørret og pisk mosen let. Smag til med salt og peber.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
500 g Fiskefileter
3 stk. Gulerødder
1 stk. Blomkålshoved, lille
1 stk. Porre
2,5 dl Vand
2 spsk Hakket kløver
Citronsaft
Salt
Peber
Tabasco, få dåber
50 g Smør
1,5 dl Mælk