Kyllingefilet med ost og parmaskinke
Udskriv
for
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde både. Kartoflerne koges i 5 min. uden salt.

Løgene pilles og hakkes sammen med de to fed hvidløg og den halve chili. Alle dele (inklusiv kartoflerne) puttes i et ildfast fad og røres rundt sammen med med olivenolien, salt, peber og paprika.

Hver enkelt kyllingfilet krydderes med paprika, salt og peber. Der kommes en skefuld pikantost ovenpå hver enkelt filet og et stykke parmaskinke (eller tilsvarende) rulles rundt om.

Der gøres plads til de "rullede" kyllingfileter i det ildfaste fad med kartoflerne. Fadet placeres midt i ovnen i ca. 30 - 50 min. ved 180 grader C varmluft. Check om den er gennemstegt inden servering.

Tips:

Kan serveres med en frisk salat.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
4 stk. Kyllingefilet, ca. 150g pr. person
1 kg Kartofler
2 fed Hvidløg
2 tsk Salt
1 dl Olivenolie
1 tsk Paprika
2 stk. Rødløg
1 tsk Peber
4 stk. Parmaskinke
0,5 stk. Chillipeber, rød
4 spsk Flødeost, Pikant med løg og krydderurter