Ølmarineret kyllingebryst
for
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Læg kyllingebrysterne i en skål med timian, hvidløg, salt og peber, halvdelen af olien og øllet. Lad det stå og trække i køleskabet i minimum 6 timer - gerne natten over.
Kog pastaen efter anvisning.
Brun brysterne på en meget varm pande (gerne grill-pande). Læg derefter brysterne i et fad og stil det i ovnen ved 200 grader i ca. 10 - 12 minutter.
Rucolasalaten og krydderurterne vendes i den resterende olie. Gulerødderne rives.
Kyllingebrystet skæres i to inden servering.
Karakter
Bedømmelser
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Arbejdstid
Antal personer
Samlet tid
Ingridienser
4 stk. Kyllingebryst
500 g Pasta
0,5 l Brown ale
Timian
3 fed Hvidløg, hakkede
Salt og peber
Rucolasalat
Kryderurter, friske, purløg, dild
1 dl Olivenolie
3 stk. Gulerod, revne