Ølmarineret kyllingebryst
Udskriv
for
Læg kyllingebrysterne i en skål med timian, hvidløg, salg og peber, halvdelen af olien og øllet. Lad det stå og trække i køleskabet i minimum 6 timer - gerne natten over.

Kog pastaen efter anvisning.

Brun brysterne på en meget varm pande (gerne grill-pande). Læg derefter brysterne i et fad og stil det i ovnen ved 200 grader i ca. 10 - 12 minutter.

Citronen skæres i kvarte. Grilles evt. på grill-panden.
Rucolasalaten og krydderurterne vendes i den resterende olie. Gulerødderne rives.

Kyllingebrystet skæres i to inden servering.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
4 stk. Kyllingebryst
500 g Pasta
0,5 l Brown ale
Timian
3 fed Hvidløg, hakkede
Salt og peber
Rucolasalat
Kryderurter, friske, purløg, dild
1 dl Olivenolie
1 stk. Citron
3 stk. Gulerod, revne