Oksekød i Oystersauce
Udskriv
for
Sæt risene over.

Varm olien i wok eller gryde. Steg hvidløgene til de får lidt farve.
Tilsæt løgene og videresteg under omrøring.
Kødet kommes i og brunes.

Så tilsættes vand, Oyster sauce og stouten. Simre i 10 min.

Champion tilsættes. Simre i 5 min.

Forårsløg tilsættes og der smages til med sukker og fiskesovs.

Chiliene serveres ved siden af så de spisende selv kan dosere. Pas på ikke at røre chilisaften med de bare fingre.

Serveres evt. med hvide asiatiske chips.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
500 g Oksekød, i strimler (okseinderlår)
5 fed Hvidløg, hakkede
2 stk. Løg, hakkede
Olie
2,5 dl Oystersauce
1,5 dl Stout
1,5 dl Vand
5 stk. Forårsløg, skåret i tynde ringe
250 g Champion, i skiver
1 tsk Sukker
2 stk. Chillier, store røde
Ris chips, store hvide
300 g Ris
1 spsk Fiskesovs
Hvide asiatiske chips