Svinemørbrad a la Tongerlo
Udskriv
for
Skær kartofler, gulerødder og selleri i tern og sauter i smørret. Skinken steger med i et par minutter. Kommes i ovnen i 20 minutter ved 180 grader.

Mørbraden pudses og skæres i ca. 4 - 5 cm tykke medaljoner. Mørbradstykkerne drysses med salt og peber og steges i smørret indtil de er nok. Tages op.

Øllet hældes i fedtstoffet, hvor kødet blev stegt, og simrer i et par minutter. Så tilsættes fløden, og det simrer fortsat i 4-5 minutter. Smages til med salt og peber. Kan evt. jævnes lidt med maizena og farves med lidt kulør.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
700 g Svinemørbrad
0,5 stk. Selleriknold
5 stk. Gulerødder
10 stk. Kartofler
150 g Skinke, Røget / lufttørret
3 dl Belgisk Dubbel Ale
2 dl Fløde
Salt
Peber
100 g Smør