Hakkebøf med bløde løg
Udskriv
for
Kartoflerne skrældes og koges med lidt salt.

Løgene pilles, halveres og skæres i halv-skiver. De ristes gyldne i halvdelen af smørret under jævnlig omrøring. De tages af og holdes varme.

Oksekødet deles i 8 dele og formes til bøffer. De krydres med salt og peber og brunes hurtigt på begge sider i smør og steges sagte ca. 6 min. i alt og vendes ofte. De tages af panden og holdes varme, dækket med løgene.

Panden koges af med bouillon. Tilsæt evt. 1/2 tsk. hvidvinseddike og 1 knivspids sukker. Tilsæt derefter mælken og jævn med mel. Den farves med kulør og smages til med salt og peber.

Serveres gerne med surt.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
600 g Oksekød, hakket
4 stk. Løg
100 g Smør
1 kg Kartofler
Salt og peber
2,5 dl Oksebulion
2,5 spsk Mel , evt. maizena
Kulør
Asier, eller syltede/drue agurker
2,5 dl Mælk