Cæsarsalat med kylling / halloumi
Udskriv
for
Cæsardressing:
Rør skyr, æggeblomme, hvidløg, sennep, citronsaft, salt og vand sammen og smag dressingen til. Stil den tildækket i køleskabet til serveringen.

Grillet kylling / Halloumi:
Retten kan laves med kyllingfiletter eller halloumi ost eller en kombination af kylling og ost.
Lad en grillpande blive godt varm.
Flæk kyllingefiletterne en gang på langs og gnid kødet ind i olie.
Grill fileterne ved kraftig varme ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og grill i ca. 3 min. - vend en gang undervejs. Drys med salt.
Halloumi osten deles i 1 cm tykke skiver, som steges på grillpanden et par minutter til de har fået mørke striber.

Fyld
Rist brødet på en brødrister og riv det i små croutoner.
Snit spidskål i tynde strimler og skær squashen i tynde strimler.
Fordel spidskål, squashstrimler og romainesalat i 4 dybe tallerkener eller bare i en stor skål til deling. Drys med salt og peber.
Anret croutoner, grillet kyllingekød / Halloumi og parmesanost på toppen og hæld cæsardressingen over.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
2 dl Skyr naturel
1 stk. Æggeblomme
1 fed Hvidløg, knust
1 tsk Dijonsennep
2 tsk Citronsaft
0,5 tsk Salt, Groft, til dressing
2 spsk Vand
400 g Kyllingefiletter, alternativ Halloumi
250 g Halloumi ost, alternativ til kylling
1 tsk Rapsolie
0,5 tsk Salt, Groft, til kyllingen
250 g Groft brød
300 g Spidskål, fint snittet
1 stk. Squash, i tynde strimler
75 g Parmesanost, revet / høvlet