Cremet grønkålssuppe
Udskriv
for
1. Varm olivenolien i en stor gryde ved middelvarme til den begynder at syde.
2. Kom løgene i, og steg dem i ca. 5 minutter under lejlighedsvis omrøring til de er bløde.
3. Tilsæt grønkål, broccoli, grøntsagsboullion, hvidløgspulver, salt og peber. Bring det i kog og skru ned på middellav. Lad det hele simre i 10-15 minutter, til grøntsagerne er møre.
4. Hæld forsigtigt blandingen i en blender og blend til den er jævn. Server suppen varm med ekstra olie, mikrogrønt og kokosmælk.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
2 spsk olivenolie
1 stk. løg, grofthakket
9,5 dl grønkål, skyllet og grofthakket
1,5 dl broccolibuketter
1,5 dl grøntsagsboullion uden salt
1 tsk hvidløgspulver
0,5 tsk havsalt
0,25 tsk Peber
1 håndfuld Mikrogrønt (f.eks. karse), Valgfrit
1 stk. Kokosmælk, Valgfrit