Salat-wraps med kylling
Udskriv
for
KYLLINGEBRYSTER
1. Skær kyllingebrysterne i tynde skiver og drys med salt og peber.
2. Steg kyllingebrysterne på panden ved medium varme, ca. 10 minutter.

HALLOUMI OST (VEGETAR)
3. Skær 4 skiver Halloumi ost og del dem i 9 stænger.
4. På en ren pande steges osten i lidt olivenolie til den får en brun, sprød overflade.

WRAPS
4. Læg salatbladswraps på et serveringsfad.
5. Fordel kylling eller Halloumi, gulerødder, radiser, forårsløg og koriander ligeligt i wraps"ne.
6. Kom sesamolie, limesaft, sojasauce, hvidløg, ingefær og limeskal i blenderen. Blend det hele til en jævn blanding.
7. Stænk dressingen og drys sesamfrø over wraps"ne.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
1 stk. iceberg el. 2 stk. hjertesalat, delt i 8 salatwraps
2,5 dl revet gulerod
1,5 dl tyndtskårne radiser
2 stk. forårsløg i tynde skiver
2 spsk hakket frisk koriander
1,25 dl sesamolie
3 spsk friskpresset limesaft
1 spsk sojasauce
1 fed hvidløg
1 stk. tynd skive frisk ingefær
1 tsk usprøjtet limeskal
1 spsk sesamfrø
4 skiver halloumi ost
500 g Kyllingebryst