Beef Ramen
Udskriv
for
1. Skyl broccoli, og del den i små buketter. Rens champignoner, og skær dem i grove skiver. Steg bøfferne i smør på en pande i 2-3 minutter på hver side, så de stadig er rosa indeni. Tag bøfferne af (lad dem hvile på en tallerken), og steg broccoli og champignoner i olie på på en ren pande, til de begynder at tage farve. Tag dem herefter af. Bring bouillon og nudler i kog i en gryde. Skræl og riv ingefær. Rens chili, hak den helt fint, og vend den i gryden sammen med ingefær. Tilsæt sojasauce og fiskesauce, og smag suppen til. Læg broccoli og champignoner i gryden, og hold suppens temperatur lige under kogepunktet.
2. SERVERING: Kog æggene i en anden gryde i ca. 7 minutter. Hæld koldt vand over, pil æggene, og halvér dem. Skær bøfferne i tynde skiver. Fordel suppen i skåle, og anret æg og bøf over. Rens og snit forårsløg. Pluk koriander. Skyl bønnespirerne meget grundigt. Skær limefrugt i både. Servér suppen med forårsløg, koriander, bønnespirer, og feta, og servér med limebåde.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
2 stk. tykstegsbøffer
1 spsk smør til stegning
1 stk. broccoli
250 g champignoner
1,5 l grøntsagsboullion
200 g ramennudler el. risnudler
2 skiver frisk ingefær (2 cm)
0,5 stk. frisk chilli
4 spsk sojasauce
4 stk. æg
3 stk. forårsløg
1 håndfuld frisk koriander
150 g bønnespirer
1 stk. limefrugt
2 dl fetatern