Oksekødsstrimler
Udskriv
for
Kog bulgur
Bring vand i kog o en gryde.
Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon og kog i 9-10 min eller til "al dente".
Hæld vand fra gennem en si og kom bulgur tilbage i gryden.

Lav tzatziki
Pres eller hak hvidløg fint.
Del agurk på langs, skrab kerner ud med en teske og riv groft.
Bland yoghurt, agurk og 1/3 af hvidløg i en skål, og krydr med et nip salt og peber.

Forbered grøntsager
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Hak tomat fint.
Snit forårsløg fint.
Hak persille fint
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg og resterende hvidløg i 1-2 min.

Steg oksekød
Skru blusset op til høj varme.
Tilsæt oksekød og Central American Style, og steg i 2-3 min, eller indtil gennemstegt. Krydr med et nip salt og peber.

Lav bulgursalat
Tilsæt gulerod, tomat, smuldret salatost, halvdelen af persille og halvdelen af forårsløg til gryden med bulgur.
Tilsæt en smule olivenolie og et nip salt og peber, og rør godt rundt.

Server
Anret bulgursalat i dybe tallerkner.
Top med oksekød og overskydende stegesky fra panden.
Drys med resterende persille og forårsløg.
Server med tzatziki.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
1,5 l Vand
340 g Bulgur
8 g Grøntsagsbouillon
3 fed Hvidløg
1 stk. Agurk
1 pakker Yoghurt
3 stk. Gulerod
2 stk. Tomat
2 stk. Forårsløg
1 poser Persille, bredbladet
2 stk. Rødløg
400 g Oksekødsstrimler
1 spsk Central American Style
1 pakker Græsk salatost
Salt og peber
Olivenolie