Stegt rødspætte med grøntsagssauté
Udskriv
for
Kog kartoflerne.

Dyp fisken i pisket æg. Vend den derefter i en blanding af mel og krydr med salt og peber.
Steg dem langsomt i lidt rapsolie og hold dem varme.

Skær grøntsagerne i tern og vend dem i en gryde med lidt olie og vend til sidst en håndfuld finthakket bredbladet persille, krydr med salt og peber.

Forbered hollandaise sovsen.

Skær citronen i både og anret.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
0,5 kg Rødspættefileter
Groft mel , Lidt
Havsalt , Lidt
Hvidt pebber , Friskkværnet
Rapsolie
1 stk. Citron
2 stk. Peberfrugter , røde
1 stk. Squash
Persille , Friskhakket bredbladet
0,5 kg Kartofler
1 breve Hollandaise sovs
1 stk. Æg