Parmafisk med ærter og mos
for
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Krydr fisken med salt og peber. Pak den ind i parmaskinken, gem to skiver, som skæres i tern og blandes med hakkede skalotteløg.
Bag fisken i 200 grader varm ovn i ca. 15 min.
Skræl og skær kartofler i tern. Kog dem møre og mos de drænede kartofler med olie, salt og peber.
Vend løg og parmaskinke i en gryde i en tsk. olie, og lad det stege lidt, til løgene er bløde. Varm ærterne og bland med parma/løg.
Karakter
Bedømmelser
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Arbejdstid
Antal personer
Samlet tid
Ingridienser
6 skiver Parmaskinke
400 g Ærter, Ekstra fine
2 stk. Skalotteløg
salt og peber
Rapsolie
1 kg Kartofler
500 g Hvid fisk