Medister med kål og kartofler
for
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Skræl kartoflerne og kog dem i 30 min.
Kog medisterpølsen i kort tid. Prik skindet og lad den ligge og afdryppe i en sigte. Steg den på en pande med en god belægning til den er gylden. Pensl den evt. undervejs med lidt god rapsolie.
Skær spidskålen og del blomkålen i små buketter. Kog det kort tid i letsaltet vand og lad det afdryppe, men hold det varmt.
Tilbered sovsen efter anvisning.
Skær soltørrede tomater i mondre stykker og dryp olivenolie over. Serveres som tilbehør. Kan evt. blandes med kålen efter smag.
Krydr og dryp den dampende varme kål med lidt rapsolie ved servering.
Karakter
Bedømmelser
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Arbejdstid
Antal personer
Samlet tid
Ingridienser
500 g Medister, grovhakket
0,5 stk. Spidskål
0,5 stk. Blomkål
Havsalt
2 tsk Rapsolie
6 stk. Tomater, soltørrede
2 tsk Olivenolie
Peber, friskkv. sort el. hvid
1 kg Kartofler
1 breve Hollandaise sauce