Stegt torsk m. mozzarella og cherrytomater
Udskriv
for
Torsken skal være optøet inden tiden. Tænd ovnen på 220 grader.

Læg torskefileterne i et smurt fad. Kom olivenolie, salt og peber over.

Læg tomater, basilikumblade og mozzarellaskiver oven på fisken. Hæld fløden ved. Drys parmesan over og dryp olivenolie på.

Stil fadet i ovnens øverste halvdel i 15-20 min., til retten er smuk gylden.

Kog pastaen efter anvisningen.
De sidste 2 min. tilsættes den frosne spinat, som koges med.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
500 g Torskefileter, uden skind og ben
15 stk. Cherrytomater, halverede røde og gule
Basilikum, frisk uden stilk
1 stk. Mozzarella-bold, i tynde skiver
Parmesan, revet
Olivenolie
Havsalt
Peber, friskkværnet sort
500 g Pasta, evt. frisk
450 g Spinat, frossen
2 dl Fløde