Ovnbagt torsk med rejer, avocado og ost
Udskriv
for
Tænd ovnen på 220 grader. Sæt risene over.

Pensl en lille bradepande eller et ovnfast fad med olivenolie, krydr torskefileterne og læg dem i fadet. Drys basilikum, rejer og avocado over.

Hæld fløden på og riv osten ud over. Bag fisken i ovnens øverste halvdel i 15-20 min., til den er gyldenbrun, og saucen bobler.

Krydr med havsalt og friskkværnet sort peber og servér med ris.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
2 stk. Avocado, halveret og udstenet i skiver
Basilikum, strimlet frisk
Havsalt
Peber, friskkværnet sort
Olivenolie, jomfru ekstra
500 g Torskefileter, uden skind og ben
200 g Rejer, gode pillede
3 dl Piskefølde
200 g Cheddar ost
4 dl Ris