Koteletter i fad
Udskriv
for
Tænd ovnen på 200 grader.

Skræl kartoflerne og sæt dem til at koge. Som alternativ til kartofler kan der også serveres ris til retten.

Løg og baconterninger svitses på panden og tages op.

Derefter ristes champignonerne og halvdelen tages fra til pynt.

Fedt fjernes fra koteletterne inden de vendes i mel, brunes godt på begge sider og lægges i et ovnfast fad.

Champignoner, løg og bacon kommes på panden, væden spædes til, der krydres med salt, peber og persille, og det hele hældes over koteletterne.

Fadet dækkes med folie eller låg og sættes i ovn ved 200 grader
i 15-30 min.

Ved serveringen drysses resten af champignonerne over.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
4 stk. Koteletter, store
250 g Champignoner
3 stk. Løg, store
40 g Smør/margarine
2 dl Vand/bouillon el. rødvin
1 dl Tomatpúre
1 dl Fløde
Persille
Salt og peber
100 g Baconterninger
1 kg Kartofler, alternativt ris
4 spsk Mel