Laks i spinat
Udskriv
for
Tænd ovn på 160 C. Lav først karrycreme klar. Mens laks er i ovnen kan spinaten tilberedes.

Karrycreme:
Varm olien i lille kasserolle og varm skalotteløgene igennem til de er klare og møre. Tilsæt karry og varm det hurtigt igennem. Herefter tilsættes bouillon og piskefløde som skal koge op. Lad det simre i ca. 10 minutter til cremet konsistens. Smag til med salt og peber.

Laks:
På bageplade med bagepapir placeres laksestykkerne, pensl med olivenolie og krydr med salt og peber – læg endnu et stykke bagepapir over og sæt i ovnen. Laks skal bage ca. 10 minutter, lidt efter om du ønsker laksen skal være varmrå – eller mere fast hvor den bliver lysere og mere fast i kødet.

Spinat:
I stor gryde varmes olien. Løg og hvidløg varmes igennem til mørt og klart. Tilsæt spinat, sæt låg på og lad spinaten dampe mør i ca. 5 minutter – vend i den nu og da og krydr til sidst med salt og peber..

Serveres frisk pasta og marinerede asparges
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
1 spsk Olivenolie
1 stk. Skalotteløg, finthakket
2 tsk Karry,
2 dl Bouillon,
1 dl Piskefølde,
Salt og peber,
600 g Laksefileter, i 4 portioner
1 spsk Olivenolie,
2 stk. Dild, kviste
1 spsk Olivenolie,
1 stk. Løg, finthakket
1 fed Hvidløg, finthakket
1 kg Spinat, klargjort
500 g Frisk pasta
150 g Asparges, Marinerede