Krydret mørbard
Udskriv
for
Sæt risene til at koge efter anvisningen.

Puds mørbraderne for sener og hinder.

Smelt smørret i en tykbundet stegegryde. Tilsæt karry og lad den bruse af. Brun mørbraderne i smørret ca. 4 min. på hver side (8 min. i alt).

Tilsæt vand, salt og koriander. Steg mørbraderne ved svag varme og under låg i ca. 10 min. på hver side. Tag dem op og hold dem varme.

Sauce: Rør majsstivelse sammen med cremefraiche og sojasauce. Tilsæt ingefær, ingefærlage, appelsinsaft og cremefraiche-blandingen til skyen. Kog saucen godt igennem.

Vend bønnespirer og squashstave i saucen og varm det igennem. Smag til.

Skær mørbraderne i skiver og anret dem i et dybt fad. Hæld saucen ved.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
2 stk. Svinemørbrad, ca. 700 g
25 g Smør
1,5 tsk Karry
2 dl Vand
1 tsk Salt, groft
1 tsk Koriander, stødt
--- Sauce
2 dl Creme fraiche, 18%
2 tsk Kinesisk soja
2 spsk Ingefær, syltet, hakket
2 tsk Ingefærlage
0,5 dl Appelsinsaft, friskpresset
200 g Bønnespirer, friske
1 stk. Squash, i tændstiktykke stave (ca. 200 g)
1 spsk Majsstivelse
4 dl Ris