Hvidløgsmarinerede rejer og cherrytomater på spyd
Udskriv
for
Lav en marinade af hakket hvidløg, knust chili, citronsaft og olivenolie. Vend rejer og cherrytomater i en marinade. Lad det trække mindst 30 min. i køleskab.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Varm/lun brødet.

Sæt rejer og tomater på spyd og grill dem 1-2 min. på hver side.

Lav en pasta dip-sovs ved at blende følgende sammen: Græsk yoghurt, avokados, olivenolie, salt, peber og sukker.

Chilisaucen serveres i en lille skål som rejerne kan dyppes i.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
300 g Tigerrejer, store med halevifte
300 g Cherrytomater, små
4 fed Hvidløg, hakket
1 tsk Chili, knust
2 tsk Citronsaft
2 spsk Olivenolie
Salt og peber
2 pakker Frisk pasta
Brød, groft
Sød chillisauce
1 dl Græsk yoghurt
2 stk. Avokado
2 spsk Olivenolie
1 tsk Sukker