for
|
Lad kødet trække i en marinade af hvidløg, soja, risvin og hoisinsauce i mindst 30 min. i køleskabet.
Grill kødet ved indirekte varme eller ikke for tæt på gløderne i ca. 25 min.
Tilbered nudlerne som anvist. Snit forårsløgene fint, flæk chilien, fjern kernerne, og skær kødet i tynde strimler. Skær mangokødet fri af stenen, og skær det i tynde skiver. Vend forårsløg, chili og mango i en dressing af limesaft og fishsauce. Drys godt med frisk koriander før servering.
Serveres med mangosalat: Forårsløg, chilier, mango, limesaft, fishsause, koriander. |
|
|
 |
| Arbejdstid |
Antal personer | Samlet tid |
500 g Svinemørbrad ell. skinkemignon |
1 fed Hvidløg, knust |
0,25 dl Sød soja, |
1 spsk Sherry ell. risvin, |
0,25 dl Hoisinsause, |
250 g Risnudler, |
5 stk. Forårsløg, |
2 stk. Chilier, Store |
1 stk. Mango, |
0,25 dl Limesaft, |
1 bundt Koriander, frisk |
0,25 dl Fishsause, |
|
|
|