Barbecuegris med nudler og mangosalat
Udskriv
for
Lad kødet trække i en marinade af hvidløg, soja, risvin og hoisinsauce i mindst 30 min. i køleskabet.

Grill kødet ved indirekte varme eller ikke for tæt på gløderne i ca. 25 min.

Tilbered nudlerne som anvist. Snit forårsløgene fint, flæk chilien, fjern kernerne, og skær kødet i tynde strimler. Skær mangokødet fri af stenen, og skær det i tynde skiver.
Vend forårsløg, chili og mango i en dressing af limesaft og fishsauce. Drys godt med frisk koriander før servering.

Serveres med mangosalat: Forårsløg, chilier, mango, limesaft, fishsause, koriander.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
500 g Svinemørbrad ell. skinkemignon
1 fed Hvidløg, knust
0,25 dl Sød soja,
1 spsk Sherry ell. risvin,
0,25 dl Hoisinsause,
250 g Risnudler,
5 stk. Forårsløg,
2 stk. Chilier, Store
1 stk. Mango,
0,25 dl Limesaft,
1 bundt Koriander, frisk
0,25 dl Fishsause,