Grillstegt svinemørbrad, grøntsager og kartofler
Udskriv
for
Mørbrad
Bland ingredienserne til marinaden (brun farin, sød chilisause, kikkoman, vand, hvisløg og tabasco) sammen og lad mørbraden trække i marinaden et par timer i køleskabet.

Grøntsager (gulerødder, forårsløg & peberfrugter):
Gør grønsagerne i stand, skær dem i ensartede stykker og læg dem i en foliebakke med smør, balsamicoeddike og honning. Foliebakken stilles i grillen i ca.30 min.(indirekte varme).

Kartofler:
Skyl et halvt kilo små kartofler og efterse dem for pletter.Vend dem i ganske lidt olie i foliebakken og drys med salt.Tilberedning i grillen eller ovnen: ca.30 min.

Hvis du bruger kul-og gasgrill med låg: Smør risten over den direkte varme med olie og brun mørbraden dér.Når den er brunet på alle sider, flyttes den til indirekte varme og griller færdig i ca.15 min. Pensl mørbraden med marinaden et par gange undervejs. Hvis du bruger elgrill: Pensl risten med olie og steg kødet på højeste trin i ca.15 min.

Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
1 stk. Svinemørbrad, evt. 2 stk.
3 spsk Brun farin
2 spsk Sød chilesause
2 spsk Kikkoman teriyakimarinade
2 spsk Vand
3 fed Hvidløg, pressede
Tabasco, efter behag
4 stk. Gulerødder,
5 stk. Forårsløg,
1 stk. Rød pebberfrugt,
1 stk. Grøn pebberfrugt,
4 spsk Olie,
2 spsk Balsamicoeddike,
2 spsk Honning,
0,5 kg Kartofler, små