for
|
Mørbrad Bland ingredienserne til marinaden (brun farin, sød chilisause, kikkoman, vand, hvisløg og tabasco) sammen og lad mørbraden trække i marinaden et par timer i køleskabet.
Grøntsager (gulerødder, forårsløg & peberfrugter): Gør grønsagerne i stand, skær dem i ensartede stykker og læg dem i en foliebakke med smør, balsamicoeddike og honning. Foliebakken stilles i grillen i ca.30 min.(indirekte varme).
Kartofler: Skyl et halvt kilo små kartofler og efterse dem for pletter.Vend dem i ganske lidt olie i foliebakken og drys med salt.Tilberedning i grillen eller ovnen: ca.30 min.
Hvis du bruger kul-og gasgrill med låg: Smør risten over den direkte varme med olie og brun mørbraden dér.Når den er brunet på alle sider, flyttes den til indirekte varme og griller færdig i ca.15 min. Pensl mørbraden med marinaden et par gange undervejs. Hvis du bruger elgrill: Pensl risten med olie og steg kødet på højeste trin i ca.15 min.
|
|
|
 |
| Arbejdstid |
Antal personer | Samlet tid |
1 stk. Svinemørbrad, evt. 2 stk. |
3 spsk Brun farin |
2 spsk Sød chilesause |
2 spsk Kikkoman teriyakimarinade |
2 spsk Vand |
3 fed Hvidløg, pressede |
Tabasco, efter behag |
4 stk. Gulerødder, |
5 stk. Forårsløg, |
1 stk. Rød pebberfrugt, |
1 stk. Grøn pebberfrugt, |
4 spsk Olie, |
2 spsk Balsamicoeddike, |
2 spsk Honning, |
0,5 kg Kartofler, små |
|
|
|