Grillkylling med salte kartofler og tzatziki
Udskriv
for
Start i god tid med yoghurten (evt. gøres fra morgenstunden). Hæld den i et kaffefilter og stil på køl, så yoghurten drænes. Riv agurkerne i ultratynde stave på rivejernet. Drys med 2 tsk. salt, og stil på køl i en halv time. Vrid agurkeskiverne og vend dem i den drænede yoghurt. Smag til med hvidløg og peber. Pas på med at tilsætte mere salt. Den salte smag kommer efter lidt tid.

Læg kartoflerne i en gryde, dæk dem med vand og kom 4 spsk. havsalt ved. Kog dem i 10 min. og hæld det meste vand fra - og fortsæt kogningen, de skal "bulderkoge". Kog dem tørre, men sørg for at ryste gryden, så de ikke brænder på. Lad al vandet koge fra til kartoflerne er salte og "tørre".

Pensl kyllingen med olie, krydr med salt og peber og kom dem på grillen.

Lav salat som tilbehør
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
4 stk. Kyllingbrystfileter
Rapsolie
Havsalt og friskkværnet sort peber
2 stk. Agurker
2 fed Hvidløg
0,5 l Yoghurt, 0,1%
650 g Kartofler, små
Iceberg salat
3 stk. Tomater, i både
0,5 stk. Agurk,
100 g Feta,