Skrubbe med drue-sause
Udskriv
for
Tænd ovnen på 170 grader. Krydr fileterne og læg dem i et smurt ovnfast fad. Dryp citronsaften på. Læg smørklatter over fisken. Dæk fadet med alufolie og sæt det i en varm ovn ca. 10 min.

Gyldn smørret i en tykbundet gryde. Tilføj fiskebouillon, bladselleri og sennep og lad blandingen koge et par min. Tilsæt creme fraiche og lad sausen simre et par min. til den er jævn. Hæld druerne i og giv dem et opkog. Smag til med salt, peber og honning. Hæld sausen over fisken og sæt fadet tilbage i den varme ovn 5 min.

Som tilbehør kan vilde ris anvendes.

Server evt. retten i fadet.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
500 g Skrubbefileter
Salt, Groft
Peber, friskkværnet
25 g Smør,
2 spsk Citronsaft,
25 g Smør,
2 dl Fiskebouillon,
150 g Grønne druer, uden kerner, skåret i halve
0,5 tsk Honning,
2 stk. Bladselleri, skåret i 5mm skiver
2 dl Creme fraiche
3 tsk Sennep, Groftkornet
4 dl Ris, evt. vilde