Kalkunbryst med gulerod
Udskriv
for
Læg kalkunbrystet i et ovnfast fad, krydr med salt og peber, dæk med mozzarella skiver, og sæt det i ovnen i ca. 40 min. ved 175°.

Skræl gulerødderne, og halvér dem på langs et par gange. Sautér skalotteløg skåret i tynde både, bacon i strimler og hakket hvidløg i olien, til løgene er klare. Tilsæt gulerødderne, hæld bouillon ved, krydr med salt og peber. Lad det simre under låg i 30 min.

Kog pastaen.

Skær kalkunbrystet i skiver inden servering.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
700 g Kalkunbryst, eller kyllingebryst
Salt og peber
125 g Mozzarella, frisk i skiver
5 stk. Gulerødder,
Olivenolie,
3 stk. Løg, i tynde både
150 g Bacon,
2 fed Hvidløg,
2 dl Hønsebouillon,
500 g Pasta,