Chili Con Carne
Udskriv
for
Kog ris efter anvisning.

Løg og hvidløg steges gennemsigtige.

Peberfrugt og kød kommes i gryden og brunes let under omrøring i 5 min.

Vegetar version: Gulerødder og bladselleri udskæres i små tern og kommes i gryden i stedet for kød.

Kog ris imens.

Herefter skrues der ned for varmen på "chiligryden", og tomater, laurbærblade og oregano kommes i. Lad det snurre i ca. 25 min.

Bønnerne kommes i. Efter 5 min. blandes resten i, omrøres godt og varmes igennem.

Ris og flutes serveres til.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
4 dåser Bønner
2 dåser Flåede tometer
2 stk. Løg, store
4 fed Hvidløg,
2 stk. Pebberfrugter, store grønne
500 g Hakket oksekød,
2 stk. Laurbærblade,
2 tsk Oregano, tørret
Salt og peber,
Tabascosauce,
1,5 tsk Chili, sød
2 tsk Cayennepeber,
Ris,
2 stk. Gulerødder, til vegetar version - 1 pr. mand
2 stk. Blegselleri, til vegetar version - 1 pr. mand