Wok med rødfisk og grøntsager
Udskriv
for
Kog risene efter anvisningen - alternativt kan nudler vælges.

Stil alle ingredienser parat til stegning. Steg hvidløg gyldent i olie, tilsæt grøntsagerne i rækkefølgen gulerødder, porre og blegselleri lad dem stege i 2 til 3 minutter. Tag grøntsagerne op af wokken med en hulske.

Kom mere olie i wokken og lad den blive varm. Steg fiskestykkerne med salt og peber i ca. 3 minutter. Tilsæt lime eller citronsaft.

Skub fisken over i den ene side af wokken og kom grøntsagerne tilbage i den anden side af wokken. Lad retten stege videre i ca. 1 minut.

Servering: Anret på et fad, pynt med korianderblade og limebåde og server med kogte ris eller nudler. Brug soja som sovs.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
600 g Rødfisk, uden skind og ben, delt i mindre stykker
4 tsk Friskkværnet peber,
2 tsk Salt,
3 spsk Citronsaft, eller limesaft
3 spsk Olie, til stegning
Korianderblade, friske
1 stk. Lime, i både
Ris eller nudler,
2 tsk Hvidløg, finthakket
2 stk. Gulerødder, i tynde stave
1 stk. Porre, i tynde stave
2 stilke Bladselleri, i tynde stave
Soja